Millors videojocs Estratègia:

Top 1 Legend of Keepers :

Legend of Keepers , videojoc de estratègia i rol a càrrec de Goblinz Studio per a PC i Switch , combina gestió de masmorres i roguelite. Masmorres SA t’ha contractat per dirigir les seves instal·lacions i el teu lloc només consisteix en una cosa: protegir-les de totes totes.

Top 2 Spacebase Startopia :

Spacebase Startopia és una original barreja de estratègia de simulació econòmica i construcció d’un imperi al costat de les clàssiques escaramusses dels jocs d’estratègia en temps real i una bona dosi d’humor a càrrec de Realmforge Studios i Kalypso

Top 3 Humankind:

Humankind constitueix l’obra magna de Amplitude Studios al costat de Sega per a PC i Stadia , un joc de estratègia històrica global per torns en el qual reescribirás la història de l’gènere humà. La convergència de cultura, història i sistema de valors et permetrà crear una civilització tan única com tu.

Top 4 Storm Ground:

La primera adaptació a un videojoc d’estratègia de l’univers de fantasia fosca d’Age of Sigmar. Lidera la teva força altament personalitzable i desbloqueja unitats, habilitats i equip nous en aquest dinàmic joc per torns ple de trepidants guerres.

Top 5 Insurmountable:

Insurmountable és una aventura de estratègia d’estil roguelike a càrrec de ByteRockers ‘Games per a PC , PlayStation 4 i Xbox One en què haurem d’escalar enormes muntanyes gelades prenent decisions sobre la marxa per superar colossals obstacles.

Top 6 Fire Commander:

Converteix-te un veritable heroi! Posa la teva vida en joc cada dia per salvar els altres. Lidera un equip de bombers en un tens joc tàctic en el qual hauràs de lluitar contra les forces de la natura