Millors videojocs d’esports:

Top 1 Pro Evolution Soccer :

Ha tornat el Rei, i les millores s’han limitat purament a la part tècnica, els mateixos modes i es juga exactament igual les seves preqüeles, però què té això de dolent. Aquest es un joc molt vell pero va ser el mes jugat de la epoca.

Top 2 NBA 2K20:

Es la nova entrega de la popular saga de esports i bàsquet de 2K Games pertanyent a la temporada 2018-2019. NBA 2K compleix 20 anys redefinint els jocs d’esport, amb els millors gràfics, les mecàniques més realistes, maneres de joc innovadors i un entorn obert captivador, “El Barri”. Amb NBA 2K19, la saga torna a superar els seus propis límits i sobre el joc encara més a la cultura i l’emoció de l’bàsquet real.

Top 3 Super Mega Baseball 3

Mira com puja i puja la teva puntuació en un joc informal, encara que intens, o desafia la teva estratègia en una competència de reflexos. Super Mega Baseball 3 uneix la simulació estadísticament precisa d’un joc de beisbol amb una experiència de joc que s’adapta tant a beisbolistas experts com a novells.

Top 4 FIFA 21:

FIFA 21 és un nou lliurament de la saga de esports i futbol a càrrec de EA Canada i Electronic Arts. Venceu en equip en EA SPORTS FIFA 21, amb el motor Frostbite. Tant als carrers com en els estadis, FIFA 21 ofereix més formes de jugar que mai, incloent la Lliga de Campions i la CONMEBOL Libertadores.

Top 5 Madden NFL 21:

Madden NFL 21 és un nou lliurament de la saga de esports i futbol americà a càrrec de EA Tiburon i Electronic Arts. Una nova generació està deixant empremta en la NFL. Et posaràs a l’altura de l’ocasió? Canvia com es juga i pren el control del teu propi llegat.

Top 6 skater XL:

És un videojoc de esport i skateboarding amb el qual fer tota classe de trucs al llarg i ample de nombroses pistes.

Top 7 NHL 21:

Aquest any podràs realitzar moviments inspirats pels jugadors més innovadors de la lliga. Una manera Be A Pro ampliat i redissenyat fa molt més immersiu teu camí per convertir-te en un dels millors jugadors de la lliga, amb un sistema de converses dinàmiques que modela des del teu relació amb el personal tècnic fins als teus negociacions de l’salari i els patrocinis. .. Fins i tot els teus interaccions fora de la pista afectaran la química en els partits. NHL 21 també inclou el nou HUT RUSH: una manera que et permet entrar ràpid en partits de HUT, superar èxits i desbloquejar recompenses per marcar amb estil.

Top 8 Tour de France 2020:

Per portar el mallot groc, hauràs de arriscar, atacar, esprintar i perfeccionar les teves tàctiques de carrera. A més, pots desafiar als teus amics en les maneres Descens o Sprint Challenge de manera local per a 2 jugadors.

Top 9 PES 2021 Mobile:

Tot un simulador futbolístic que adapta les característiques de la versió de sobretaula per adaptar la seva fórmula de joc a mòbils.

Top 10 Madden NFL 21:

Una nova generació està deixant empremta en la NFL. Et posaràs a l’altura de l’ocasió? Canvia com es juga i pren el control del teu propi llegat.