Millor videojocs d’acció

TOP 1 It Takes Two:

  • It Takes Two és una innovadora aventura d’ acció cooperativa a càrrec de Hazelight Studios i Electronic Arts per a PC , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 i Xbox Sèries en què una mecànica molt diversa i una narrativa emotiva s’entrellacen en un fantàstic viatge. Embarca’t en l’aventura més boja de la teva vida amb It Takes Two, un joc cooperatiu multigènere. Convida un amic a acompanyar-te gratis amb el Passi de amic en una emotiva història plena de desafiaments deliciosament trencadors.

TOP 2 Monster Hunter Rise:

  • Monster Hunter Rise és una aventura de acció a càrrec de Capcom per Switch i PC que es desenvolupa a l’Aldea Kamura, una terra inspirada en els ninges, i et convida a explorar ecosistemes plens de vida en què els plantaràs cara a monstres imponents per convertir-te en el caçador definitiu. La història té lloc cent anys després de la terrible devastació que va produir l’última calamitat. Els caçadors ara han de fer front a nous monstres de malson que amenacen de sumir les terres de nou en el caos.

TOP 3 Persona maig Strikers:

  • Persona maig Strikers és un títol de acció beat’em up a càrrec de Atlus i Sega per a PC , PlayStation 4 i Switch basat en l’univers de Persona 5. Uneix-te als Lladres Fantasma i carrega contra la corrupció de les ciutats de Japó. Unes vacances amb amics donen un gir de 180 graus quan emergeix una realitat distorsionada. ¡Desvetlla la veritat i redimeix el cor dels que es troben presos en aquesta crisi!

TOP 4 Hitman 3:

  • Hitman 3 és un nou lliurament de la saga d’ aventura i acció protagonitzada per l’Agent 47 a càrrec de IO Interactive per a PC , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation maig , Xbox Sèries X i Stadia . La mort t’espera. L’Agent 47 torna a l’espectacular tancament de la trilogia de Món de l’assassinat.

TOP 5 Ghosts ‘n Goblins Resurrection:

  • Ghosts ‘n Goblins Resurrection és un nou lliurament de la icònica saga de plataformes i acció a càrrec de Capcom per Switch , PC , PlayStation 4 i Xbox One . Un món de conte nostàlgic però completament reimaginado pren vida davant els teus ulls. Resurrection fa honor al seu nom, prenent elements dels clàssics Ghosts ‘n Goblins i Ghouls’ n Ghosts per crear una experiència totalment nova.

TOP 6 Capcom Arcade Stadium

  • Capcom Arcade Stadium és un recopilatori de jocs de acció tipus arcade a càrrec de Capcom per Switch , PC , PlayStation 4 i Xbox One que arriba com a descàrrega gratuïta amb la possibilitat d’adquirir títols de la col·lecció per separat. Trets, lluita, acció … tots els teus gèneres favorits es reuneixen en aquesta fantàstica col·lecció! Sent de nou tota la nostàlgia dels salons recreatius amb Capcom Arcade Stadium, però amb noves i increïbles funcions que t’hauria agradat tenir per aquell temps.


TOP 7 The Yakuza Remastered Collection:

  • Celebra la saga de Kazuma Kiryu amb aquesta magnífica remasterització de Yakuza 3, 4 i 5. Gaudeix de tots els Yakuza per primera vegada en una sola consola, en 1080p i 60 fps amb contingut restablert i una traducció a l’anglès actualitzada. The Yakuza Remastered Collection és una aventura de acció a càrrec de Sega per a PC , PlayStation 4 i Xbox One .

TOP 8 Nier Replicant ver:

  • Nier Replicant ver.1.22474487139 … és una nova versió de l’títol de acció RPG original de PlayStation 3 per al mercat japonès, aquest cop, per a tot el món en PC , PlayStation 4 i Xbox One a càrrec de Toylogic i Square Enix . La preqüela millorada de nier: Automata. Un bondadós jove part en companyia de Grimoire Weiss, un estrany llibre parlant, a la recerca dels Versos segellats per salvar la seva germana Yonah, malalta de necrosi rúnica.

TOP 9 Blue Fire:

  • Embarca’t en una aventura extraordinària al llarg de l’desolat regne de Penombra, i descobreix els secrets que jeuen en aquesta terra oblidada des de fa molt de temps. Explora temples místics, troba supervivents i accepta missions d’allò més estrany per aconseguir objectes valuosos. Al llarg de l’aventura, hauràs de fer miques a adversaris formidables, recórrer regions abandonades molt misterioses, sortejar trampes mortals i moure’t amb molta agilitat. Blue Fire és una aventura de acció a càrrec de Robi Studios i Graffiti Games per a PC , Switch , PlayStation 4 i Xbox One .

TOP 10 Skul: The Hero Slayer:

Guia al Skul en la seva missió per enfrontar-se ell sol a l’Exèrcit Imperial i rescatar al seu rei en un rogue-lit en 2D que passarà a la història. Skul: The Hero Slayer és un plataformes d’ acció a càrrec de Southpaw Games i NEOWIZ per a PC i Switch .